Avajaispäivät

Uudistuneen Valttorin avajaisissa vieraili kahden päivän aikana 900 – 1000 henkeä. Määrä yllätti, mutta onnistuimme kuitenkin palvelemaan asiakkaita.

Asiakkaamme saivat tutustua Valtran N142 Direct-mallin portaattoman voimansiirron hienouksiin ja koeajomahdollisuutta käytti moni. Avajaisten jälkeen koneella on varattuja koeajoja kalenterissa jo pitkälle eteenpäin. Portaattoman voimansiirron hienoudet on koettava itse ja koeajajien päällimmäinen toteamus olikin ”on tosi hieno peli”.

Kiinteistöhuollon asiakkaat saivat tutustua Kari Järvisen johdolla vastikään L&T:lle toimitettuun Wille 455B-monitoimikoneeseen. Kone oli varustettuna alueauralla ja kone olikin mukana säävarauksella, jos päiviä olisi vietetty lumisateessa ei L&T:n Wille olisikaan paikalle ehtinyt vaan sitä olisi tarvittu työssään.

Komastu-maansiirtokoneita oli edustamassa aluemyyntipäällikkö Jari Ala-Huita Suomen Rakennuskoneelta. Hän kertoi mm. Komatsun Komtrax-järjestelmästä, jossa käyttäjän lisäksi alueellisen huoltajan on mahdollista seurata koneen huoltotarvetta.

HL-Group:n myyntipäällikkö Ville Karppinen esitteli mm. Koyo:n ja Rollway:n laakereita sekä JIB:n laakeriyksiköitä. Valttorin varastosta löytyy perusvarasto ja asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan varastoa laajennetaan. Esillä oli myös Regina-ketjut ja Dichta-tiivisteet.

Suuret kiitokset asiakkaillemme luottamuksesta ja toivomme saavamme palvella Teitä aina uudestaan.

 

Klikkaa kuvaa avataksesi isompana.