Teollisuuden varaosat ja -palvelut

Teollisuuden varaosat

Valttori tarjoaa useassa eri toimipisteessa erilaiset teollisuuden varaosat ja tarvikkeet. Ota yhteyttä alla oleviin numeroihin tai tule käymään! Löydät lisää tietoa myös verkkokaupastamme.

Jyväskylässä puh: 0207 109660 tarjoamme teollisuuden varaosat kuten laakerit, tiivisteet, hihnat, voimansiirron tuotteet, suojavarusteita jne suoraan varastosta.

Suolahdessa puh: 0207 109663 tarjoamme hydrauliikkaletkujen valmistusta, öljyjä ja muita teollisuuden tarvikkeita asiakkaiden tarpeisiin.

Tampereelta puh: 0207 109669 tarjoamme laajan varaston hydrauliikan ja pneumatiikan tuotteita, letkuasennelmapalvelun,  komponentit ja tarvikkeet.

Vantaalta puh: 0207 109662 tarjoamme laajan varaston hydrauliikan ja pneumatiikan tuotteita, letkuasennelmapalvelun,  komponentit ja tarvikkeet. Valikoimistamme löytyy Koyo, Nachi, Rollway laakerit, laakeriyksiköt ja akselitiivisteet.

Viitasaarella puh: 0207 109675 tarjoamme hydrauliikan letkuasennelmapalvelun, nipat ja lisäksi toimitusmyyntinä muutakin hydrauliikan ja pneumatiikan komponentteja.

Varastoimme lisäksi lähes kaikkea asiakkaidemme kanssa sovittuja komponentteja. On asiakkaalle edullista saada kaikki tarvitsemansa samasta paikasta.

Teollisuuden palvelut

Tarkastuspalvelut

Sertfioitu tarkastajamme tarkastaa erilaiset henkilönostimet, autonosturit, kurottajat (myös henkilökäytössä), trukit (henkilökorikäytössä), silta-ja puominosturit, nostoapuvälineet, tavarahissit, putoamissuojat, kuormauslaitteet, takalaitanosturit, käsikäyttöiset nosto-ovet, G4-nostolavat jne. Lisäksi annamme lain edellyttämää koulutusta nostolaitteiden käyttöön.

Teollisuushuolto

Olemme erikoistuneet teollisuuden hydraulisten järjestelmien, kompressoreiden ja voimansiirron sekä vaihteistojen huoltoihin ja korjauksiin.

Teollisuuden varaosat
Teollisuuden varaosat
Teollisuuden varaosat