Hydrauliikka

Soita tai etsi lähin myymälämme:

 

Valttori Oy Vantaan toimipiste
Mestarintie 6
01730 VANTAA
Puh: 0207 109 662
matti.halikka@valttori.fi

 

Valttori Oy Jyväskylän toimipiste 
Kuormaajantie 15
40320 JYVÄSKYLÄ
Puh: 0207 109 660
valttori@valttori.fi
Avoinna: 7.30 – 17.00

 

Valttori Oy Tampereen toimipiste 
Viinikankatu 55
33800 TAMPERE
Puh: 0207 109 669
risto.muro@valttori.fi
Avoinna: 7.30 – 16.00

 

 

 

 

Valttori Oy – Hydrauliikan asiantuntija

Löydät valikoimistamme suuren määrän erilaisia hydrauliikan kompontentteja. Tarjoamme mm. hydrauliikkaöljyt ja -pumput traktoreihin, taajamakoneisiin, maansiirtokoneisiin, trukkeihin ja teollisuusmoottoreihin. Kauttamme myös sylinterit, paineakut ja erilaiset liittimet.

 

Hydrauliikkatuotteidemme valikoima

– Valttorilla on huolto- ja varaosasopimuksia useiden toimittajien kanssa, joten löydät kauttamme laajan valikoiman erilaisia varaosia.
– Löydät kauttamme erilaiset hydrauliikan komponentit, hydrauliikkaöljyt, -pumput, hydrauliikkaletkut ja -venttiilit sekä hydrauliikkaliittimet.
– Edustamme Eaton merkkejä.
– tutustu myös laakerivalikoimaamme ja pneumatiikan palveluihimme.

 

Valttorin varaosamyynti

Valttori Oy on maanlaajuisesti toimiva raskaiden koneiden kuten traktoreiden, maansiirto- ja työkoneiden sekä teollisuuden huoltoihin erikoistunut yhtiö. Huoltotyön lisäksi toimitamme varaosat ja tarvikket niin raskaskoneisiin kuin teollisuuden eri aloille. Valttorilla on huolto- ja varaosasopimuksia useiden toimittajien kanssa.

Traktoreiden varaosien lisäksi toimitamme varaosat taajamakoneisiin, maansiirtokoneisiin, trukkeihin, teollisuusmoottoreihin jne. Osaava varaosahenkilöstömme tuntee tuotteet ja palvelevat mielellään on kysymyksessä sitten niin alkuperäisvaraosat kuin tarvikkeet. Tehokkaiden hankintalähteiden vuoksi olemme onnistuneet saamaan kilpailukykyisen hintatason. Samalla käytämme vain laadukkaiden valmistajien tuotteita, jotka tulevat kuitenkin lopulta edullisimmaksi.

 

Valttorin Verkkokauppa

Tutustu Valttorin verkkokauppaan ja katso tarkemmin hydrauliikkavalikoimamme. Voit myös soittaa tai tulla suoraan käymään toimipisteessämme.