Laakerit

Soita tai etsi lähin myymälämme:

 

Valttori Oy Jyväskylän toimipiste 
Pääskyntie 4
40320 JYVÄSKYLÄ
Puh: 0207 109 660
valttori@valttori.fi
Avoinna: 7.30 – 17.00

 

Valttori Oy Tampereen toimipiste 
Viinikankatu 55
33800 TAMPERE
Puh: 0207 109 669
risto.muro@valttori.fi
Avoinna: 7.30 – 16.00

 

Valttori Oy Vantaan toimipiste
Mestarintie 6
01730 VANTAA
Puh: 0207 109 662
matti.halikka@valttori.fi

Valttorilta laakerit kaikkiin tarpeisiin

Valikoimastamme löytyy laakereita ja varaosia esimerkiksi traktoreihin, taajamakoneisiin, maansiirtokoneisiin, trukkeihin sekä teollisuusmoottoreihin. Ota yhteyttä lähimpään myymäläämme ja kysy lisää. Voit myös vierailla verkkokaupassamme.

 

Valttorin laakerivalikoima on laaja

– Valttorilla on huolto- ja varaosasopimuksia useiden toimittajien kanssa.
– Valikoimistamme löytyvät kuulalaakerit, tarkkuuslaakerit, auton laakerit, neulalaakerit, rullalaakerit, kartiolaakerit, pyörän laakerit, liukulaakerit ja pienoislaakerit sekä laakeriyksiköt.
– Edustamme Koyo, Rollway, Iko ja Nachi merkkejä.

 

Valttorin Varaosamyynti

Valttori Oy on raskaiden koneiden kuten traktoreiden, maansiirto- ja työkoneiden sekä teollisuuden huoltoihin erikoistunut yhtiö. Huoltotyön lisäksi toimitamme varaosat ja tarvikkeet niin raskaskoneisiin kuin teollisuuden eri aloille.

Traktoreiden varaosien lisäksi toimitamme varaosat taajamakoneisiin, maansiirtokoneisiin, trukkeihin ja teollisuusmoottoreihin. Osaava varaosahenkilöstömme tuntee tuotteet ja palvelevat mielellään on kysymyksessä sitten niin alkuperäisvaraosat kuin tarvikkeet. Tehokkaiden hankintalähteiden vuoksi olemme onnistuneet saamaan kilpailukykyisen hintatason. Samalla käytämme vain laadukkaiden valmistajien tuotteita, jotka tulevat kuitenkin lopulta edullisimmaksi.

 

Valttorin Verkkokauppa

Tutustu Valttorin verkkokauppaan ja katso tarkemmin laakerivalikoimaamme. Voit myös soittaa tai tulla käymään lähimmässä toimipisteessämme.