Pneumatiikka

Soita heti tai etsi lähin myymälä

 

Valttori Oy Vantaan toimipiste
Mestarintie 6
01730 VANTAA
Puh: 0207 109 662
matti.halikka@valttori.fi

 

Valttori Oy Jyväskylän toimipiste 
Pääskyntie 4
40320 JYVÄSKYLÄ
Puh: 0207 109 660
valttori@valttori.fi
Avoinna: 7.30 – 17.00

 

Valttori Oy Tampereen toimipiste 
Viinikankatu 55
33800 TAMPERE
Puh: 0207 109 669
risto.muro@valttori.fi
Avoinna: 7.30 – 16.00

 

 

 

Valttorin Pneumatiikan tuotteet

Valttorilta löydät monenlaisia pneumatiikan tuotteita. Tarjoamme hydrauliikan ja pneumatiikan ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista palvelua. Valikoimistamme löytyvät hydrauliikan ja pneumatiikan komponentit, letkut ja liittimet, asennukset sekä huoltopalvelut.

 

Pneumatiikan varaosavalikoimamme

– Valttorilla on huolto- ja varaosasopimuksia useiden toimittajien kanssa, joten löydät kauttamme laajan valikoiman erilaisia varaosia.
– Valikoimissamme mm. pneumatiikkaletkut, pneumatiikkaliittimet, pneumatiikkaventtiilit ja pneumatiikkaputket sekä muut pneumatiikan osat.
– Tutustu myös laakerivalikoimaamme ja hydrauliikan palveluihin.

 

Pneumatiikan varaosamyyntimme

Valttori Oy on maanlaajuisesti toimiva raskaiden koneiden kuten traktoreiden, maansiirto- ja työkoneiden sekä teollisuuden huoltoihin erikoistunut yhtiö. Huoltotyön lisäksi toimitamme varaosat ja tarvikket niin raskaskoneisiin kuin teollisuuden eri aloille. Valttorilla on huolto- ja varaosasopimuksia useiden toimittajien kanssa.

Kauttamme löydät varaosat ja tarvikkeet moneen. Traktoreiden varaosien lisäksi toimitamme varaosat taajamakoneisiin, maansiirtokoneisiin, trukkeihin, teollisuusmoottoreihin jne. Osaava varaosahenkilöstömme tuntee tuotteet ja palvelevat mielellään on kysymyksessä sitten niin alkuperäisvaraosat kuin tarvikkeet. Tehokkaiden hankintalähteiden vuoksi olemme onnistuneet saamaan kilpailukykyisen hintatason. Samalla käytämme vain laadukkaiden valmistajien tuotteita, jotka tulevat kuitenkin lopulta edullisimmaksi.

 

Valttorin Verkkokauppa