Valttori avaa internet-pohjaisen huoltoajanvarauksen

Valttori avaa ensimmäisenä Suomessa Internet-pohjaisen ajanvarauksen, jolloin asiakas voi itse varata sopivan ajan huoltoon. Ainakin aluksi varattavat työt rajoittuvat ennalta määriteltyihin töihin, kuten huoltoihin. Niiden varaosatarve ja työhön kuluva aika on selkeästi tiedossa ennalta. Varaus on mahdollista netissä viikon vasteajalla koska näin voimme varmistua tarvittavista varaosista ja voimme asentajien kapasiteetin tehokkaasti. Kiireisissä tapauksissa luonnillisesti pyrimme joustamaan ja löytämään asiakastarpeeseen sopivan ajan mahdollisimman nopeasti.

Ajanvaraus netissä on asiakkaille lisämahdollisuus eikä poista tai rajoita puhelimessa tapahtuvaa ajanvarausta millään tavoin. Tarkoituksena on helpottaa niiden asiakkaiden huoltoajanvarausta, joiden on vaikea tehdä sitä työpäivän aikana. Netissähän palvelu on avoinna kellon ympäri.

Nettivarauksessa kalenteri on yhteydessä korjaamon kuormituskalenteriin reaaliaikaisesti, jolloin varaaja voi olla varma varauksensa toteutumasta. Varauksesta saa aluksi tekstiviestivahvistuksen mutta myöhemmin myös sähköpostivahvistuksen.

Varaaminen kolmivaiheisessa varausjärjestelmässä on helppoa ja kaikissa vaiheissa voi myös peruuttaa taaksepäin:

– Valttori-nettisivulta siirrytään ajanvaraussivulle klikkaamalla oikean laidan toimipistekohtaista nappia

– valitaan kalenterista itselle sopiva päivä ja haluttu työ

– tarkistetaan saatavuus ja edetään seuraavalle sivulle

– annetaan pyydetyt tiedot, tähdellä merkityt pakollisia tietoja

– seuraavalla sivulla kerrotaan halutut lisätyöt

– seuraavassa vaiheessa näkyy yhteenveto työstä ja hyväksymällä ajanvaraus siirtyy työnjohtajan käsiteltäväksi ja asiakas saa vahvistuksen varauksesta tekstiviestillä

– tarvittaessa työnjohtaja on yhteydessä asiakkaaseen

Valttori arpoo vuoden loppuun mennessä kaikkien netissä huoltoajan varanneiden kesken iPad-mobiililaitteen, jolloin ajan varaaminen onnistuu vaikka koneessa työn ohessa.