Valttori ja Valtra avaavat yhteisen toimipisteen Viitasaarelle

Valtran asiakkaiden palvelun takaamiseksi Valttori ja Valtra ovat perustaneet yhteisen myynti-, huolto- ja varaosapisteen Viitasaarelle palvelemaan alueen Valtra-asiakkaita. Valtra haluaa panostaa haasteellisista ajoista huolimatta voimakkaasti Viitasaaren ja Pihtiputaan alueelle. Alue nähdään voimakkaasti kehittyvänä maatalouden kasvukeskuksena, johon on kannattavaa panostaa.

Valtra on nimittänyt Viitasaaren ja Pihtiputaan alueiden uudeksi traktorimyyjäksi agrologi Pekka Tuhkasen. Pekka on syntyisin Viitasaarelta ja on palaamassa kotipaikkakunnalleen asumaan.

Valttori puolestaan haluaa panostaa alueen konekannan huollon ja varaosapalvelun kehittämiseksi. Valttori on nimittänyt Viitasaaren toimipisteen esimieheksi Pertti Kuusikon, Pertillä on pitkä kokemus alueen Valtra-huollosta.

Valttori on valtuutettu Valtra-huoltopiste, joka tuottaa ammattitaitoista huoltopalvelua. Osaaminen voidaan saavuttaa ja ylläpitää vain tehtaan tuotekoulutusten avulla. Valttorilla on toimipisteet Jyväskylässä, Suolahdessa, Pieksämäellä, Varkaudessa ja nyt myös Viitasaarella. Lisäksi palvelemme asiakkaiden luona 6:den hyvin varustetun huoltoauton turvin. Lisätietoa Valttori Oy:stä löydät Internet-sivulta www.valttori.fi ja Valtra Oy:stä www.valtra.fi.

Toivotamme kaikki Valtra ja Fendt-käyttäjät tervetulleeksi Viitasaarelle tutustumaan uuteen toimipisteeseemme, Lasimestarinkuja 6:teen pyytämään tarjousta uudesta traktorista tai tutustumaan huoltopalveluun liitteenä olevan huoltotarjouksen muodossa.

Terveisin

Pekka Tuhkanen                                 Pertti Kuusikko

traktorimyyjä, Valtra Oy                       Valttori Oy Viitasaari

puh. 040-763 4667                             puh. 0400-343 075

 

Ismo Kauppinen                                 Pentti Luoma

aluemyyntipäällikkö                            toimitusjohtaja

Valtra Oy                                                Valttori Oy

puh. 0400-344 694                             puh. 0400-504 163