Valttori laajentaa Vantaalle

Maanlaajuinen hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan PMC Polarteknik Dealer -ketju vahvistuu pääkaupunkiseudulla. Ketjun tuorein lenkki on Valttori Vantaa.

– Haluamme varmistaa asiakaspalvelumme laadun myös tulevaisuudessa. Tästä syystä kehitämme paikallista palvelukykyämme ja läsnäoloamme, PMC Polarteknikin myyntijohtaja Pekka Koskinen sanoo. – Ketjuyhteistyö tarjoaa asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla huippuluokan tuotteet, vahvan tuote- ja asennusosaamisen sekä alan parhaan teknisen tuen.

PMC Polarteknik Dealer -ketju muodostuu yrityksistä, joilla on jo entuudestaan vahva ja tunnustettu asema.

– Dealer-verkoston tuoteosaaminen ja lähellä asiakkaita sijaitsevat paikallisvarastot ovat nopean ja joustavan asiakaspalvelun kulmakiviä, Koskinen korostaa.

Yhteistyö lujittaa PMC Polarteknikin kumppanien palvelukykyä edelleen.

– Jatkamme panostustamme PMC Polarteknik Dealer -ketjuyhteistyöhön, Valttori Oy:n toimitusjohtaja Pentti Luomasanoo. – Valttorilla on PMC Polarteknik Dealer -toimipisteet Jyväskylässä ja Tampereella ja nyt laajennamme Vantaalle. Näemme ketjun tuottavan merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme.

– Valttori Vantaa keskittyy hydrauliikka- ja pneumatiikkamyyntiin. Olemme investoineet koneisiin ja laitteisiin sekä hankkineet mittavan varaston PMC Polarteknikin hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita. Niiden lisäksi laajennamme tuotevalikoimaa myös muilla asiakaskunnan tarvitsemilla tuotteilla.

Valttori Vantaan toimipiste sijaitsee nykyisen PMC Polarteknikin noutomyynnin tiloissa osoitteessa Mestarintie 6. Nykyinen PMC Polarteknikin noutopalveluhenkilöstö siirtyy Valttorin palvelukseen. Toiminta aloitetaan Valttorin lipun alla vuoden 2013 alusta.

PMC Polarteknik Oy Ab valmistaa ja toimittaa hydrauliikan ja pneumatiikan järjestelmiä ja komponentteja teollisuuden koneenrakentajille sekä liikkuvaan kalustoon. PMC Polarteknikin tuotevalikoima koostuu oman tuotekehityksen tuloksena syntyneistä sovelluksista ja järjestelmistä sekä laadukkaista merkkituotteista.

Valttori Oy aloitti PMC Polarteknik Dealer -yhteistyön vuonna 2011 Jyväskylässä ja Tampereella. Valttorin muut toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Suolahdessa, Pieksämäellä, Varkaudessa, Viitasaarella ja Tampereella. Yrityksen palveluksessa on reilut 30 henkilöä. Valttori on tunnettu raskaskonekorjaamoketju Keski-Suomessa ja Savossa.

 

Lisätietoja:

PMC Polarteknik Oy Ab                 Valttori Oy

Pekka Koskinen                             Pentti Luoma

Myyntijohtaja                                  Toimitusjohtaja

0207 709 743                                 0400 504 163

www.pmcpolarteknik.com             www.valttori.fi