Valttori oy osti Laakerituonti oy Nomon Vantaalla

06.09.2014

Valttori Oy on ostanut laakereiden ja teollisuustarvikkeiden maahantuonnin sekä tukku- ja vähittäiskaupan parissa toimineen Laakerituonti Oy Nomon liiketoiminnan. Nomolla on ollut myymälä Vantaalla josta käsin on palveltu sekä paikallista, että koko maassa olevaa asiakaskuntaa.

 

Laakerituonti Oy Nomon aiempi omistaja on HL-Group Oy, jonka kanssa Valttori Oy on samalla tehnyt merkittävän jälleenmyyntisopimuksen. Sopimuksella varmistetaan Valttorille soveltuvien tuoteryhmien saatavuus ja kilpailukykyiset hankintahinnat ja HL-Groupin kannalta lisätään merkittävästi jälleenmyyntiverkostoa pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

 

Laakerituonti Oy Nomon liikevaihto on ollut 0,5M€ ja se on työllistänyt muutamia henkilöitä joista yksi siirtyy kaupassa ns. vanhana työntekijänä Valttorin palvelukseen. Kaupassa Valttori saa laakereihin ja teollisuustarvikkeisiin liittyvää osaamista ja se vahvistaa paitsi Valttori Vantaan toimintaa mutta myös kaikkien muidenkin Valttorin toimipisteiden laakereihin ja teollisuustarvikkeisiin liittyvää osaamista.

 

Kauppa vahvistaa osaltaan Valttorin olemassa olevaa strategiaa asiakaskunnan palvelutason laajentamisesta ja vahvistamista kaikkien toimipisteidensä osalta. Sekä Valttorin, että HL-Groupin tavoitteena on varmistaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella oleva palvelutarjonta myös jatkossa vastoin vallalla ollutta yleistä kehityssuuntaa palveluiden keskittymistä pelkästään maakuntataajamiin tai pääkaupunkiseudulle.

 

 

Lisätietoja:

 

Markus Hakala 040-5500353

HL-Group Oy

 

Pentti Luoma 0400-504163

Valttori Oy