Valttori Oy vaihtoi omistajaa

Valtra – traktoreiden huoltaja vaihtoi omistajaa, kun Pro Service Team Oy osti Valttori Oy:n nimen ja liiketoiminnot Jyväskylässä, Suolahdessa ja Pieksämäellä. Valttori Oy:n kaikki 17 työntekijää siirtyivät ns. vanhoina työntekijöinä uuden omistajan palvelukseen. Kaupan yhteydessä Pro Service Team Oy muuttaa nimensä Valttori Oy:ksi ja jatkaa Valttorin toimintaa normaalisti. Käytännössä ainoana näkyvänä muutoksena on uusi Y-tunnus ja uusi toimitusjohtaja.

 

Terttu ja Martti Penttisen 1996 perustama Valttori Oy on merkittävä raskaiden koneiden, kuten traktoreiden, kaivinkoneiden ja taajamakoneiden huollon ja varaosien toimittaja Keski-Suomessa vastaten mm. alueen Valtra-traktoreiden huollosta. Päätoimipiste sijaitsee Jyväskylän Seppälässä Pääskyntiellä.

 

Uusi omistaja keskittyy huoltoliiketoimintaan ja varaosakauppaan, sekä tulee kehittämään liiketoimintoja kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla asiakaskunnan kilpailuedun parantamiseksi. Aiempi toimitusjohtaja Martti Penttinen jatkaa yhtiössä asiantuntijatehtävissä siirtymäkauden ajan.

 

Penttiset kertovat yhtiöstä luopumisen syyksi halun saada omaa aikaa pitkän yrittäjäuran vastapainoksi ja antavansa uusille strategioille tilaa yhtiön kehittämiseksi. Tuleva toimitusjoh-

taja Pentti Luoma puolestaan näkee Valttori Oy:ssä ja sen ammattitaitoisessa henkilöstössä runsaasti potentiaalia, jonka pohjalta yhtiön kehittäminen on mahdollista myös vallitsevassa haasteellisessa taloustilanteessa. Valtra Oy:n huoltopalveluiden johtaja Ville Mansikkamäki puolestaan toteaa yrityskaupan, sekä Valttorissa valitun uuden strategian keskittyä raskaan kaluston huolto- ja varaosatoimintoihin vahvistavan jatkossa myös Valtra- traktoreiden huolto- ja varaosatoimintoja Keski-Suomessa.

 

 

 

Lisätietoja:

Pro Service Team Oy

Valttori Oy

uusi toimitusjohtaja Pentti Luoma 0400–504163

 

Valttori Oy

aiempi toimitusjohtaja Martti Penttinen 0400–468714