Valttorin avajaiset

Valttori osaa huollon ja osat

Valttori Oy:n omistus vaihtui kesällä ja nyt Valttori uudistuu. Valttorin osaaminen on ollut yksi vuonna 1996 perustetun yhtiön lähtökohtia ja nyt tavoitteenamme on osaamisen ja asiakaspalvelukyvyn kehittäminen entistä paremmaksi. Osaamisemme tuottaa asiakkaillemme parhaan hyödyn.

Pidämme uuden Valttorin avajaiset Jyväskylässä Pääskyntie 4:ssä 19-20.11.2009 klo 9.00-17.00, johon olet tällä kutsulla tervetullut. Tarjolla on pullakahvit ja mielenkiintoisia tarjouksia. Samalla voit keskustella päämiestemme asiantuntijoiden kanssa.

Liikkuvan kaluston huolto- ja varaosat
Huollamme traktorit, taajamien monitoimikoneet, maansiirtokoneet, trukit ym. Toimitamme varaosat huollettaviin koneisiin ja varastoimme tärkeimmät varaosat.

Teollisuuden huolto- ja tarvikepalvelut
Olemme aloittaneet teollisuustarvikkeiden kaupan ja meiltä saat laakerit, tiivisteet, rasvat, voiteluaineet ja muita asiakkaiden kanssa sovittuja tuotteita varastoituna edulliseen hintaan. Palvelemme teollisuutta myös huoltamalla voimansiirrot, hydrauliikkajärjestelmät, kompressorit, henkilönostimet ja muut nostolaitteet ja samalla tuotamme myös sertifioidut tarkastuspalvelut nostolaitteille.