Wille huolto Valttorille

WILLE huolto Valttorille

 

Valttori Oy ja Vilakone Oy ovat allekirjoittaneet Wille -monitoimikoneita ja niiden lisälaitteita koskevan huoltosopimuksen Keski-Suomen ja Pieksämäen alueilla.

Vilakoneen jälkimarkkinointipäälikkö Arttu Leinosen ja toimitusjohtaja Juha Kumlanderin mukaan Vilakone Oy päätyi luovuttamaan huolto- ja korjausoikeudet Valttori Oy:lle myönteisen asiakaspalautteen perusteella. Toimiva huolto on tärkeä kilpailutekijä yhä kehittyneempien monitoimikoneiden markkinoilla. Valttori Oy:n toimitusjohtaja Pentti Luoma puolestaan näkee sopimuksen merkittävänä koska sopimus takaa tehtaan teknisen tuen ja tuotekoulutuksen Valttorin henkilöstölle. Tuotekoulutuksen avulla Valttori pystyy tuottamaan asiakaskunnalleen kilpailuetua ja lisätehokkuutta huoltotoiminnassa. Wille huolto toimii Keski-Suomen ja Pieksämäen alueilla.

Vilakone Oy on Wihuri-ryhmään kuuluva monitoimikoneiden valmistaja Loimaalla. Wille-koneiden markkinaosuus on Suomessa n. 80%. Valttori Oy on Jyväskylässä, Suolahdessa ja Pieksämäellä toimiva raskaskonekorjaamo, joka on tunnettu myös alueen Valtra-traktoreiden huoltajana.
Lisätietoja:

Vilakone Oy:

Jälkimarkkinointipäällikkö Arttu Leinonen puh. 0400- 348 214
Toimitusjohtaja Juha Kumlander puh. 040- 709 6112

Valttori Oy:

Toimitusjohtaja Pentti Luoma puh. 0400- 504 163